Bookmark and Share

Μικροβιολογικές Καλλιτεχνίες

Μια διαφορετική και πρωτότυπη εκπαιδευτική προσέγγιση θα παρουσιάσει το τμήμα «Bοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων» του Δ.Ι.Ε.Κ. Πάτρας το οποίο πραγματοποιεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος στο τμήμα Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας του Διαγνωστικού Οργανισμού  «Φροντίδα Υγείας», την Παρασκευή 22/6/2018 και ώρα 20:30 στο υποκατάστημα της «Φροντίδας Υγείας» στα Ζαρουχλέικα Πατρών, Ανθείας 139. Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ με την αμέριστη στήριξη και καθοδήγηση  των εκπαιδευτών τους που ανήκουν στο επιστημονικό προσωπικό της «Φροντίδας Υγείας» κατασκεύασαν Εικαστικές Δημιουργίες με την χρήση ζωντανών μικροοργανισμών στο πλαίσιο της δράσης «Μικροβιολογικές Καλλιτεχνίες», εφαρμόζοντας τις αρχές της ασφαλούς διαχείρισης βιολογικών δειγμάτων και την ορθή εκτέλεση βασικών μικροβιολογικών εξετάσεων.


Με την παρουσίαση αυτή, ολοκληρώνεται μια καινοτόμος προσπάθεια συνδυασμού των θεωρητικών και των εργαστηριακών γνώσεων και απόκτησης δεξιοτήτων των σπουδαστών του τμήματος στα πλαίσια των  μαθημάτων της Μικροβιολογίας, Μυκητολογίας , Αποστειρώσεις και σκεύη Εργαστηρίου.


Συμμετέχουν: Σπουδαστές του  τμήματος  του ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ «Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων» και οι εκπαιδευτές Γεράσιμος Τζάκης, Γεώργιος Κακούρης (Ιατροί Βιοπαθολόγοι – Μικροβιολόγοι), Ασημίνα Ροδοπούλου (Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων) του Διαγνωστικού Οργανισμού  «Φροντίδα Υγείας».

© 2008 - 2020  http://www.frontida-ygeias.gr  |  All rights reserved.